KAYSERİ / BÜNYAN - Karakaya Ortaokulu

Microsoft Eğitim Çözümleri Tanıtım Etkinliği

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Microsoft Firması işbirliği ile Kadir Has Kongre ve Sergi Salonu’nda Microsoft Eğitim Çözümleri Tanıtım Etkinliği düzenlenecektir. Bu etkinlikte, gelişen yeni teknolojilerin eğitimde kullanılması ve entegrasyonu konusunda öğretmenlerimize ve katılımcılara yeni fikirler edinmeleri konusunda yardımcı olacaktır.

Etkinliğe resmi ve özel, okul ve kurumlarımızda çalışan tüm personelimiz davetlidir.

Etkinlik sabah ve öğleden sonra 20 Aralık 2017 günü 2 oturum 21 Aralık 2017 günü 2 oturum olmak üzere 4 oturumda gerçekleştirilecektir. Her oturumda konular aynı olduğu için bir oturuma katılmak yeterlidir. Etkinliğe katılanlara Microsoft firması tarafından Office 365 lisansı ücretsiz olarak verilecektir.

Katılımcı sayısını tespit etmek ve planlamanın sağlıklı yapılabilmesi için katılım gün ve saati ile ilgili bilgiye ihtiyaç duyulmaktadır. Tanıtım etkinliğine katılacakların, okuldaki derslerini göz önünde bulundurarak derslerini aksatmamak kaydıyla, kendilerine uygun olan  boş gün ve saati seçerek 15/12/2017 tarihine kadar anketi doldurmaları  gerekmektedir.

Başvurmak için tıklayınız.

Yayın: 06.12.2017 - Güncelleme: 06.12.2017 18:00 - Görüntülenme: 70